Hej!

Storyteller & Samtalsterapeut

Käthe Ivarsson

Detta är en sida för dig som fallit
och är redo att läka.

So, what’s your story!

Du ska inte förneka din berättelse, men du kan äga slutet.

Föreläsning psykisk ohälsa

Bakom stängda dörrar

Bakom stängda dörrar är min resa genom livet, in i en depression, förbi döden och delar av den visdom jag samlade på vägen. Lyssna till en del av min livsberättelse, som jag delar med mig av. Den finns snart även i bokform att köpa här. 

Meditationer

Inom dig finns du

Jag leder dig in i djup avslappning, där du ges möjlighet att utforska dig själv. Lyssna gärna på en meditation flera gånger. Här finns hypnosmeditationer, andningsmeditationer och meditationer med olika syften. 

Andningsövningar

Andetaget är livet

Andas  är det mest naturliga som vi kan göra. När vi ger vår fulla medvetenhet om vad som till synes är en så enkel fysisk handling som att andas så skapar vi utrymme för läkning, en förbättrad sömn, mindre stress och en klarhet i livet.

Roman!

I varje liten del vill jag inte likna dig!

I min depression skrev jag klart boken ” I varje liten del vill jag inte likna dig”, vilken skildrar hur livet är att växa upp i en komplicerad familj. Romanen handlar om att tillåta sig att vara lycklig, trots allt, och om att finna sin livsberättelse. 

Jag är!

Käthe Ivarsson

Jag är författare och föreläsare, KBT-terapeut, coach och har pluggat beteendevetenskap samt mindfulness, hypnos, ACT och är yoga- meditation- och andningsinstruktör. Det som berättar något mer om mig är att jag är mamma, fru och farmor, vilket är det bästa jag vet. 

Du är!

Välkommen!

Jag har skapat denna plats för de som mår skit och är här i sökandet efter en förändring i sitt mående. Jag vill ge dig en möjlighet att dra dig bort från den del av dig som tror att du är trasig, för mycket, för lite, inte tillräckligt eller oälskad av andra och av dig själv. Jag lovar att det kan förändras, det har det gjort för mig och för många av de som jag har träffat.

Din tur att läka!

Låt mig hjälpa dig!

Med ett steg i taget!

Det börjar med dig

När du investerar i dig själv skapas en meningsfull förändring i ditt liv!

 

Du är välkommen!

Jag är Käthe, och har skapat denna plats för de som är här i sökandet efter en förändring i sitt mående. Jag vill ge dig en möjlighet att dra dig bort från den del av dig som tror att du är trasig, för mycket, för lite, inte tillräckligt eller oälskad av andra och av dig själv. Jag lovar att det kan förändras, det har det gjort för mig och för många av de som jag har träffat.

Jag är författare och föreläsare, KBT-terapeut, coach och har pluggat beteendevetenskap samt mindfulness, hypnos, ACT och är yoga- meditation- och andningsinstruktör. Jag tar emot dig för samtal, 650kr i timmen. Skriv ett mail till kontakt@katheivarsson.se eller sms till 0734-107288. Jag tar även emot konsultuppdrag som samordnare, behandlare eller som handledare för behandlingsföretag, skolor eller andra kommunala eller privata verksamheter. 

Jag har jobbat med barn och ungdomar de senaste 20 åren. De sista 3 åren har jag mött ”hemmasittare”, de som lever i ett utanförskap. Har lyssnat på berättelser; om att inte passa in, om att inte vara tillräcklig, om mobbning, inte duga, utanförskap, sexuella övergrepp och om våld. Jag har mött ångest, utmattning, depression, självskador i form av snitt i huden och droger. Det var först när jag själv hamnade i en djup depression som jag verkligen, av hela min kropp och själ, förstod hur utplånande en depression är.

Som samtalsterapeut fann jag verktygen som behövdes för att överleva depressionen som omslöt mitt liv. Jag delar med mig av de verktygen, en hel del gratis, en del som coachande webbkurs, som en hjälp för dig i ditt mående. Jag tar också emot för enskilda samtal hemma på vår gård utanför Ystad eller på mitt kontor inne i Ystad. Jag har delat med mig av min berättelse och Du har också möjlighet att dela din berättelse. 

What’s Your Story?

Som en del på vägen till det friska – låt oss prata om psykisk ohälsa. So, what´s your story! 

Käthe Ivarsson